persiapan baby

barang and keperluan yg perlu di sediakan untuk bayi apa ya? baju? sabun mandian? tak thuu nak bua persiapan mcm mana . sebb sis ni single mom😭

7 Balas

klu bjet sis limited, bley fokus brg2 utk bpantg dlu.. n lps tu bli brg2 kperluan lain plak.. nie contoh nye list bli brg sblum bsalin -bju bby, mitten, topi,barut, napkin/swaddle, mnyak telon, brg mandi, toto bby -kperluan ibu: pad, stokin, brg2 pantang (mnyak, bengkung) list bli brg lps bsalin -botol susu/pam susu, baby cot, car seat, stroller.. sye buat mcm tu..