persiapan baby

barang and keperluan yg perlu di sediakan untuk bayi apa ya? baju? sabun mandian? tak thuu nak bua persiapan mcm mana . sebb sis ni single mom😭

7 Balas

brg bby bju bby 2 psg srung tgn&kaki spsg topi sehelai lmpin sehelai bedung yg ada ttup kpla sehelai tisu bsah pmpers nb 5 kping or lbih mndian or myk angin xprlu da blk nti bru pkai smua tu klo sy la😁 brg ibu bku pink&ic bju tshirt or lgn pnjg sehelai kain batik sehelai tuala stokin spsg tdung sehelai pnties pkai buang or pnties biasa lbih kn pad maternity myk angin brg mndian&swktu dgnnye mkanan chrger or pwrbank