persiapan baby

barang and keperluan yg perlu di sediakan untuk bayi apa ya? baju? sabun mandian? tak thuu nak bua persiapan mcm mana . sebb sis ni single mom😭

7 Balas

Barang baby Kain lampin Baju romper 2 Baju lengan panjang 1 Pampers nw stnby lebih 10 pcs ke Mittens and booties bawak 2 jer dengan hat Pastu kain bedung sekali ngn kepale tuh selai Tisu basah Tuala Minyak telon Mandian (tak perlu bawak) Barang ibu Kain batik selai Tshirt panjang selai Tudung sarung 2 helai Stokin Pad maternity Seluar dalam Minyak panas Powerbank Makanan Air selusuh (jika ade) Mandian ibu Ic /buku pink Breastpump (tak perlu bawak nanti misi marah) direct bf