persiapan baby

barang and keperluan yg perlu di sediakan untuk bayi apa ya? baju? sabun mandian? tak thuu nak bua persiapan mcm mana . sebb sis ni single mom😭

7 Balas

beli barang yg basic sja. sediakan:- baju lengan panjang baju lengan pendek lampin kain dan pampers newborn sarung tangan dan kaki tuala kain bedung topi tisu basah sabun mandi dan syampu minyak panas spt minyak yu yee utk ibu pula boleh sediakan:- buku pink dan ic baju utk discharge ward seluar dlm pad stokin minyak panas toilettries(sabun mandi,berus gg dsb) makanan(biskut,roti,milo 3 in 1) termos handphone & charger