Keperluan Baby

Salam, nak tanya ibu2 mula beli brg2 baby masa kandungan brp bln ye & beli apa dlu ye? Sy due 10/8 ☺️

6 Balas

Boleh je nak beli sikit²every month. Macam saya dah 7 bulan baru beli brg baby. Beli semua sekali, mmg terasa duit yg keluar 😅

Sy start beli brg yg mhl dlu, mcm carseat n stroller. Then bru stat beli kperluan bju bby

Sya msa kndungan 5 blan dh start bli brang bby sb excited ank first....

Boleh beli dah sikit2. Rajin2 cari brg promosi hehe.

beli je sikit2 tiap2 bulan..

5y ago

td ad org tk betul sis, jd kes skjp td. then admin da block.. da xde da komen dia

this one 🤦‍♀️

5y ago

Ya Allah yeke? patutlah ada baca post sorg sis tu psl ni rupanya