hi nak tnya anak fasa nk merangkak tp asal meniarap nk merangkak tu klu dia xboleh asyik ngis je nk

bangun okay tak mcm tu?

2 Balas

Normal sis. anak saya sebulan mcm tu. angkat badan mengundur ke belakang. now Alhamdulillah dah boleh duduk sendiri lepas tu hari yang sama dia duduk tu boleh merangkak terus.

Normal tu.. Beri galakan pada dia mcm cheer ladies. Jnagna bagi nangis lama. Kita pun dah kenal nangis betul atau merengek sebab tak dapat sesuatu kan.