Scan 18week

Balik dari keje tadi perut sye sakit sgt, risau jgk ada apa apa dengan kandungan sye, jadi sye buat keputusan untuk pegi Scan kandungan sye, Alhamdulillah baby takde pape, ? doctor ckp sye ade gastrik dan angin tuh yg sakit perut, dlm pada masa yg sama kandungan sye 18minggu doc daa boleh nampak jantina 80% Perempuan ? awal sangat dah nampak ? doctor tuh baik sgt, peramah baby sye active dlm kandungan siap posing kaki kat atas tangan kat kepala ? tgh bersantai tapi yang peliknya, ramai ckp 6bulan daa boleh scan jantina ke ada yg boleh scan nampak jantina awal?

Scan 18week
37 Balas

Saya dah 6bulan scan baby X nampak jantina lagi😙

5y ago

Ye.. nak nak bagi kejutan, mak nya dah standby beli baju tak sabar nak tahu jantina😣tgok la 1/3 Ini scan lagi ,😌

5y ago

sye tekan link tak bole nak masuk

Alhamdulillah.sama sy girl

Sya 23minggu baru scan jantina...

Sy pn 18mggu dh nmpk jantina..

good baby.....senang nk beli bj nanti

5y ago

babygirl byk baju comel comel kalau babyboy limited 😂

Sy 5 bulan dh nampak bby girl

Untungnya 18weeks dh blh nmpk jntina

5y ago

hahaa itu kebetulan kaki dia naik atas nak tunjuk jantina dia 😉

Bestnya dah boleh shopping baju baby

5y ago

hahaa aah daa shopping sikit, tapi beli yg murah je, sbb baby cepat besar 😂

Sy 17weeks da scan jantina