berdarah??

Salam mommy mommy smua... Sye nak tnya.. Tadi sye baru saja buang air besar.. Tapi keras.. Then sye teran.. Bilaa teran lega laa sbb dye kluar... Tapi bilaa sye daa pum.. (Tak hbis) sye tngok kat magkuk jamban tu dye berdarah... Sye baru 7minggu.. Tdea alea apea ke ye untuk kandungan sye.. Perut tak sakit?? Adea yg tau tak

1 Balas

sis sembelit tu..banyak kan minum air putih dan banyakkan makan makanan berserat utk lembutkan najis, mcm betik. ada org pregnant mmg mudah kena sembelit.