Due Date

Due date 25.09.2019..today genap 37weeks. Counting days! Ada ke mommies yg same due date ? nervous + excited

19 Balas

Due 24/09. Tapi dah request kat baby lahir sebelum 10/09 😆. Harap2 lahir awal lah. Abg dia dulu 38weeks dah lahir. Yg ni rasa excited tak sabar tunggu lahir sbb gender surprise 😂

Cepat je masa berlalu...hari ni saya genap 36weeks. Due 4oct. Tapi....kedudukan baby skrg melintang pula😟😟... tlg doakan saya semoga baby cepat2 duduk betul ye...

5y ago

Sy doakan semoga bby sis cepat berubah kedudukan dgn betul. Aamiin YaRabb! ❤️❤️

Sy pon due date 25/9..tp pg td dh kuar lendir + coklat cm darah.. Skrg ptg trasa cm ngilu jer, blom p hospital sbb x sakit sgt.. Baby mngeras xkerap.

Hi sis same date with me.... 😍😍😍 msh mnunggu bby nk kluar ni... Xda tnda2 lgi smoga kta sma2 d permudahkn ya...😊😇

5y ago

😍😍 Sama la xda tanda2 lg ni.. Hehe semoga dipermudahkan.. InshaAllah Aamiin..

Saya 17/9.. Hari 38week 4day..tapi bby cam selesa ja dok dlm perut..xdak tnda2 pun lagi..mama dh excted sgt dh ni

5y ago

tq.. kalau betul dpt spasang bolehla rehat 3,4 tahun..bg besar dlu sikit..hehe

samalah 25.09.19...hehee semoga kita dpermudahkan.. sy anak first.. tak sabar dah..

5y ago

Yay sama hehe. InshaAllah Aamiinn. Semoga dipermudahkan.. Sy pun anak first 🤗

Saya 20/9 😄.. excited nervous semua ada hihi.. semoga dipermudahkan urusan mommy ❤️

5y ago

Sama sis hehe.. lagi pula ni baby first, mmg x reti cam tanda2 hehe

27/9. Harap sempat lah balik beranak berpantang kat trg. Next weekend balik kg 😅

Bestny... tahniah semua... 😍😍😍

Sy pun 25/9. X sbar tggu baby kluar😁