33w

Balance tinggal 48hari, makin dekat makin takut, anak sulung org kata x kan ikut tarikh due.. mesti akan cepat keluar.. semoga dimudahkan untuk bersalin

16 Balas

Ank prtame sya dlm 38week lbih dh klua, Ank kedua mkin cpt lak 37week lbih dh klua..and ank ketiga lak xtau lgi dy nk klua brape week...😅 But now dh 30week 4day 🤭

Tak tentu juga. Adik ipar saya anak no 3 keluar 40w. Jiran saya anak first pun keluar 40w. Saya anak first keluar 39w. Apa pun banyakkan buat kerja yg gunakan kaki hehe

Ank sulung saya overdue 10 days..serah diri ke hospital masa thn 2012...ank no 2 overdue 9 days...y no 3 ni xtau lg, skrg pregnant 23 weeks😊

4y ago

Semoga dipermudahkn bersalin..InshaAllah semua berjln lncr

Sy baru melahirkan my 1st baby. Cepat 2 mggu dr due date. Moga dipermudahkan urusan sis 😊❤️

4y ago

Hihi...Same lh first baby...Sy seminggu awal

First baby sy klua awal jugak. Beriya nk klua awal. Ehehe 34w dh keluar. Xsabar nk tgk dunia 💕

Semoga dipermdhkn . Sy due 23.04 20 kuar bby 6.4.2020 😂 bby first

moga dipermudahkan...bby sulung sy..lebih dua hari...

Sy tiga2.. smua kuar awal.. kurang dr 2 mggu.

Sy ank 1st bersalin 2minggu awal dri due..

Semoga dipermudahkan segala urusan Aamiin