duedate makin dekat 15/3

due saya 15/3 tapi belum ada tanda nak bersalin. Apa yang saya rasa sekarang 38weeks 4 hari ni, perut makin kerap mengeras kadang mengeras lama juga. Sakit pinggang and area pinggul. Tapi dekat kemaluan belum ada keluar lendir apa2. Duk pujuk baby keluar sebelum due sebab taknak paksa salin dengan induce. Anak sulung takde pengalaman Mommies ada tips tak nak cepat bersalin atau buka laluan? Doakan saya siapa yang baca post ni, semoga saya dapat bersalin dalam masa terdekat ni secara normal tanpa induce. Amin

2 Balas

Sama la sy pn duedte 14/3 tp tk ad lngsung tnda2 nak branak😂 mengeras ja bby pn klu d tgok2 seronk ja dduk dlm perut tkut ja duedte lebih ne semoga urusan kita dipermudahkn sis🤲🏻

1y ago

tapi saya kalau boleh nak bersalin tanpa overdue weeks. sebab tu hari2 duk exercise pujuk baby haha. terima kasih doa dkt saya. ♥

semoga dipermudahkan urusan sis❤️

1y ago

amin amin amin terima kasih doakan saya♥