sapa due hujung bulan 6 ni ?? yg belom ada tanda bersalin lagi ?

saja la nk cita .. kalau ikot due 29.6 nie tapii 2 malam ni kerap mimpi bby .. mmpi muka bby .. mmpi menyusu mmpi bersalin .. hahah mungkin sbb terlalu pk bila laa anak ni nk keluar yaa .. tarikh makin dekat kan ... hahahah .. harap anak awk keluar sebelom tarikh due yaa .. bg la ibu awk tanda nk bersalin .. hehehehe .. semoga semua allah permudah kan .. amin..

1 Balas

Amiin mudah2an