Due dah tak lama

Makin lame makin dekat tarikh due.. Lagi 24 hari due saya 6/11. Doakan saya dipermudahkan dalam perjuangan anak pertama saya. Semoga saya kuat macam ibu2 yg laen😊 takut ade eksaited pun ade😁#firstbaby

Due dah tak lama
2 Balas

hi mommy..nak tnya ..mommy skrg dh rsa tak mcm senggugut tp bahagian kanan je ..kiri takde ..nak thu jugak sbb sma bby first cuma due sya 9/11 🥺🥺 smga dipermudahkan bsalin nnti mommy

2y ago

oh mcm tu 😂 tq mommy...tak lah risau sngat kalau merebak sikit2 ..sbb mula2 ingatkan bnda lain mklum klau kita first mom.. bnyk tak reti

Says 4/11. Walaupun Anak ke2. Takut berdebar excited Mcm nak dpt Anak first pulak 🤣 moga baik2 untuk Kita semua.

2y ago

Hahaha amin🤲🏻