anak ke 4.. due 14/9

Salam.. Tinggal 26days lagi dah sampai due.. Meski ni dah anak ke 4, tp perasaan nerves.. Risau dan Takut tu tetap ada dalam diri.. Teringat² tentang sakit cont.. 😂Tiap hari sy cuba tenangkan diri. Tapi makin nak dekat due, makin rasa nerves pulak😅😅 semoga dipermudahkan proses bersalin kita semua ya🙏🙏

2 Balas

saya lewat 2 hari dari sis..due 16.9 & anak no 4 jugak..kalau ikut anak2 sblm ni 38w cmtu dah bersalin jd mmg kena get ready dh la mental fizikal..berdebar gak walaupun ank dh 4 tapi malas nk pkir sgt😅😅

4y ago

haha alahai..sy pn dh bersalin pg td. 36w1d😂😂

sama due tapi sy anak pertama..😊

4y ago

terima kasih info..selamat brpantang sis..semoga baby baik2 saja..dipermudhlkan segalanya..