Karihome

Bagus untuk turun kan kuning bby.. Sya dh gunakan nya.. Smpai sekarang sya masih minum ag.. Utk bby dan sya.. Alhamdulillah kulit sya semakin bersih

Karihome
30 Balas

Sy minum susu segar je.. Sis minum je susu apa2 asalkan rendah/tiada gula

Saya guna ni juga tuk turunkan kuning baby.. Alhamdulilah berkesan

Saya minum similac dgn anmum..not bad ok a sedap

Sya minum frisomum gold. Bau tak hanyir mcm susu lain

Sy minum frisomum.. Karihome pun ok..

Harga yea berape yea satu tin sis..?

Saya minum enfamama..doc suggest kn

Beli kat ner n brape rm

5y ago

Seingat saya utk yg Step 1 (Langkah 1) for newborn 0-6months old..around Rm58 (dulu la masa zaman anak ke-3 saya masih kecik. Skrg dah almost 2yrs old.

Ibu yg mnum kn? Bukan bby kn?

sy xminum.. mahal sgt.. 😁