takot..

salam.....alhamdulillah kandunggan sya dh 29 minggu....sya nk tnya sya susah hati sagat...pg td sya jatuh...alhamdulillah dh pg klnik xada ape bby ok..jantung bby semua ok...tp 2 la sya xrasa dia grak macam selalu...

1 Balas

kalau jatuh jangan pi klinik sis terus je pergi hospital.doktor akan buat pemantauan pergerakan anak,dan kalau perlu kena warded untk sehari dua untk pastikan kandungan sis tak ada masalah.