takot

salam.....alhamdulillah kandunggan sya dh 29 minggu....sya nk tnya sya susah hati sagat...pg td sya jatuh...alhamdulillah dh pg klnik xada ape bby ok..jantung bby semua ok...tp 2 la sya xrasa dia grak macam selalu...tolong sya

1 Balas

mungkin itu perasaan Pn kot bila rasa risau, kita mula berfikir yg tidak elok. Jatuh tak membawa effect kepada pergerakan baby kalau takde pendarahan. Cuba Pn rehat dan tenangkan fikiran. Mungkin selepas emosi Pn dah kembali stabil, Pn dapat rasa baby sebenar nya bergerak seperti dulu. Bila Dr dh cakap semua ok, Pn jgn risau ya.

4y ago

Ok terima kasih