Karihome

Bagus untuk turun kan kuning bby.. Sya dh gunakan nya.. Smpai sekarang sya masih minum ag.. Utk bby dan sya.. Alhamdulillah kulit sya semakin bersih

Karihome
30 Balas

Sy penah bli.tp dgn ank sy xsesuai.sembelit..rata2 yg sy tgk semua ckp bagus.tp itulah doc pakar yg handle arwah ank sy hari tu dia ckp xbgus.lps tu sy tye dia blik klu xbgus knp diluluskan.lps tu dia jwb itulah sy pon xpasti knp d luluskan.lps tu susu nie sy bg ank sdra.alhamdulillah lawas ok je.

5y ago

Ohh sy bli yg khas utk bby newborn

Aah setuju. I terlmbt minum nie dlm minggu ke 36 2 tin, baby kuning juga dan baby darah O yg mmg potensi kuning tinggi, tp i amalkan minum susu nie so baby kuning tp very mild and x kena tahan hospital.

Maaf bertanya, kalau ibu lepas bersalin, ibu yg minum, dan ibu bg susu badan kat baby, ok ker mcm ni? Ataupun mesti beli yg utk newborn utk baby?

bukan jenama jd ukuran. rajin2 belek fakta nutrisi utk tau jumlah kalsium dan gula(laktosa/fruktosa/sukrosa), %fat etc. Baru tau bgus ke x

Susah sikit nak cari ni ditempat saya. Sebelum ni masa mengandung saya minum susu kambing wildan. Tak manis tapi sedap. 🤭

Sy minum susu Dutch Lady coklat. Dlm seminggu minum sekotak dua saja. Sbb susu tu manis. Selebihnya telan pil kalsium ☺

Susu ni mmg bgus..kuning cpt trun..ank sye tiga org mnum ni time kuning.....suggest sgt2..p cri kat farmasi yer.....

4y ago

Baby yg minum ke sis atau mom minum y

sa mnum susu kambing yg da proses..dlm 4 hri sj sa cek kuning baby trmasuk admit 1 mlm di wad tu hri

Saya minum susu kambing wildan. Orang cakap bagus untuk elak bayi kuning Nanti

minum je susu yg sis rasa masuk tekak asalkan rendah gula n bukan susu tin 😁