cara mandikan anak

bagi tips mum cara mandikan anak dengan tenang . anak saya kalau nak mandi nak urut mesti nangis , kita jadi kelam kabut ?

17 Balas

pakai tub mandi pastu pasang siap ada cushion tu... letak air suam, insyaAllah anak akan relax je terapung dalam tu, dia rasa mcm dalam perut anak buah saya mmg kalau jirus2 tak suka bila letak dlm cushion tub mandi tu, auto diam satu lg masa mandi tu boleh pgg tangan baby supaya x terkejut

2y ago

oky boleh cuba ni . terima kasih ?❤