Kembung perut 1st trimester

Ada tak ibu ibu y alami kembung perut masa trimester pertama ? Mcm mana nak hilangkan , makan pun kembung x makan pun sama . 😭

3 Balas

Sy bangun pagi terus berangin.. sy mulakan bangun pagi minum air panas² suam tu.. lepas rasa ok sikit baru breakfast.. byk try n error utk tau apa yg boleh hilangkan kembung perut tak selesa.. sbb anak first dulu pepagi je mkn pisang baru boleh stop morning sickness.. harap membantu 😘

saya pun kembung teruk plus mual mabuk. sy cuba makan² asam halia kering wrna merah tu. sendawa n buang angin juga. sedap ☺️ xtau la klau ganggu baby or x 🥺

ya sis sama..asyik muntah angin dgn buih smpai tklarat dh..huhuhu.. #TAPACTIVEUSER