susu ibu

bagaimana nk ada susu ibu sbb skrg i langsung x ada susu nk bg kt bby kami.bagaimana nk banyak kkn susu ibu sentiasa ada

5 Balas

Kalau awk lelaki. Awk memang takkan ada susu untuk bagi kat anak. Seeloknya, minta isteri jangan fikir negative. Selalu fikir susu badan dia banyak dan cukup untuk anak. Berurut dan makan makanan yang boleh perbanyakkan susu.

Teruskan bagi baby isap susu ibu wlaupun blm ada susu . Kerap kan makan makanan yg bkuah . Sperti sup ayam .

Try urut awk...n tetap bg bby hisap breast jgk..sbb sucking dr bby ransang penghasilan susu

Boleh panggil tukang urut minta urutan lancarkan susu. InsyaAllah

Makan chia seed.. Mmg brkesan utk sy