Susu ibu + susu formula

Salam, Hi. Nak tnya klu campur susu ibu n susu formula boleh ke pada bayi new born? Means pagi minum susu ibu, petang n mlm minum susu formula ( ibu xckp susu nk bg full susu ibu kt anak)

1 Balas

Ibu kerap x bf bby? Then lps bf bby ada marmet? Tu salah satu cara utk bg ransangan pd bdn utk produce susu. Fm ni bgantung klu xsesuai dgn bby, jd sembelit, kembung.

2y ago

ibu mengalami puting kecil n tengelam.. hard to bf baby 😞 baby mengamuk je, ibu jd stress 😞😞.. susu fm so far ok je dng dia, cuma risau 2 hari x berak kadang.. tp lps berak banyak.. n dia banyak kentut.