Mcm mn nk bg bby new born berak selain bg susu ibu...susu ibu x byk jdnye ank x berak lg....mcm mn?

PLEASEE HELPE

1 Balas

Masa saya haritu , susu badan tak banyak juga sampaikan nurse bagi susu formula yg hospital sediakan . Tapi saya nekad nak bagi susu badan juga . Anak tak pandai nak hisap tapi saya suakan juga puting ke mulut baby . Nanti baby pandai hisap , baby akan berak juga . Susu ibu sikit , cukup buat baby kenyang sebab usus baby kecik lagi . Jangan risau sis. Just kerapkan bagi susu ke baby . Insyaa Allah , baby akan berak.