tipss saya untuk minum air gula

-Baca bismillah -Cakap dalam hati boleh buat -Jgn pandang org yang luek luek muntah -Minum cepat cepat sampai habis -Jgn minum letak dan minum pulak pastu letak balik..alamatnya xkan abis..sbb rasanya xsedak mana heehhe (warna putih)boleh buat oteng je rasa..hahahha -Minum dan terus minum smpai habis dan jgn layan sgt tekak donee?

1 Balas

Tq infonya sis..sy pun first time minum teguk abis x nak lagi fkir psal tegukan kexua..😂😂