6 months preggy

Mummies,nak Tanya is it normal kalau 6 months preggy tapi berat badan tak naik,perut pun tak nampak sangat...#first time preggy..do help me mummies...🙂

3 Balas

normal sis sbb adik sy pun sama bila dah sarat nampak macam baru 6 7 bln sbb perut kecik sangat. dua kali mengandung dua² jugak perut adik sy kecik & kalau pakai baju besar langsung x nmpk mcm mngandung 😂. alhamdulilah ank² buah sy lahir dngn sihat 😊. jngn risau ya sis amalkan sahaja mknn yg sihat insyallah baby sis sihat walafiat. 😊

janji baby sihat

2y ago

with God's blessings,baby sihat sis...😊