Baby X Minat Main Dgn Toys

Baby sy baru 3 bulan. Sy try jugak bg baby main dgn toys.. Bg dia genggam/pegang toys... Tp baby seolah2 x suka. Pgg jap(kami masukkn dlm genggaman dia. Lepas tu die buang sendiri?. Setakat ni baby suka genggam jari kami.... Suka peluk lengan/tgn kami saja... Harus ka sy bawak baby sy jmp pakar? Or just keep on train my baby utk main dgn toys?

7 Balas

dia blm tau lagi tu .. cuba bagi dia mainan soft toys .. kdng memang dia x nak jugak sbb dia punya penglihatan pon mseh kabur2 .. x da masalah tu .. nanti dia dah 4 5 bulan bru dia nampak warna2

4y ago

Hehehee okay sis... Tq respon