?

Baby sje je nk bg surprise kalini...hritu scan 20 minggu doc detect penis,so it s a boy..doc siap kompemkan walau sy tny ad kmungkinan slh tak doc...doc ckp inshaAllah xslh ni....31mggu5hari pergi scan doc ckp flat je ni...girl la kot niiii...eihhhhh boleh plk ye..kalau flat ni sama la doc mcm ayah die mimpi...kikkkiki....sy xkesah pun jnji sihat slmt je semua..apepun kita tunggguuu -tp... ?? jgk sbb baju dh byk beli warna biru ada bola bolu aiyohh ????

1 Balas

ala xpe bby kecik lg xkesah pki bju apa 😊😊

5y ago

ank sy no 2, smpai da lahir lgsg xnk tunjuk.dy kepit kaki nya.. yg no 3, ni pun sama..