Ragam Baby

Baby saya usia 2 bln lebih. Saya baru starr kerja dan terpaksa anak utk pengasuh. Sejak hari pertama, anak saya x menangis kat rumah pengasuh tapi mula menangis bila saya balik rumah. Lepas dipujuk dan bagi susu baru dia diam.Jejak je kaki dalam rumah anak saya akan menangis sampai teresak-esak. Ada ke mommies2 yg sama pengalamannya dgn saya? Musykil juga kenapa ya anak saya macam tu.

1 Balas

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya...xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉...