Anak sering menangis

Hi, anak sy berusia 2 bulan sering menangis kalau sy tiada disisi dia. Sy risau dia taknak dengan pengasuh dia bila sy dh msk kerja nnti. Macammana nak bagi baby selesa & tak menangis bila sy tiada dibersama dia? Mohon bantuan ye, terima kasih

1 Balas

kadang baby dgn mak dia mmg mcm tu, tapi duk dgn org lain elok pulak dia boleh diam, main n tido lena.. sis kena kuatkan smgat jela.. hehe.. gudluck!

3y ago

🥰🥰🥰 hopefully dia behave lah nnti dgn pengasuh dia, terima kasih