baby 4 bulan

Baby Saya kkdg tidur mcm ni.. sblum subuh atau selepas subuh bangun then dalam pukul 8am nangis sebab ngantuk ..9-10am bgun kejap nk susu lepas tu smbung tido balik.. pukul 12 lebih bgun dlm pukul 2 tido smpai ke 3pm . Dekat pukul 5 Mandi lepas tu ngis nk tido balik...hm kdg2 mcm ni waktu tido siang baby Saya.. normal or ok Tak macam ni? Nak tahu juga waktu Tido baby Korg..boleh share?

1 Balas

Normal sis.. ank sy pon lbeh kurang gitu jgk.. dia tdow skjap2.. lau ummi dia teman dia tdow bru nk tdow lme

4y ago

Normal .. baby saya 3 4 bulan dlu mmng mcm tu jugaa kejap2 nk tido . Bru bngun sejam dh nk tido bk