Tidur kejap

Hai mommies, ank saya bru 3bulan hari ni normal ke dye tido kjp2 je tk smpai sejam pun tido.. dh tukr pampers susu pun dh kenyng dh selesa la tp masih tido kjp2... tp mlm dye tido lepas mghrib smpai subuh mcm biasa bgun pun nk susu je... #seriusnanya #firstmom

5 Balas

rasanya normal. baby sya dh nak masuk 5bulan pun mcm tue. siang cuma utk nap time saja. tido kejap2 tp bila malam bru tido nyenyak smpi pagi. bangun utk menyusu saja .

macam bby saya 3 bulan lebih kalau siang pun tidur kejap kejap jaa ada masa tidur nya lama ada masa tidur nya kejap kejap . bby saya tidur guna buai .

Hai mommy. Normal. Asalkan anak aktif, cukup tidur. Dah makin besar lagi sekejap tidur nya

normal.. dia dh mula nk bermain

normal