New mumy yg bingung 😥

Salam momies2.. Nk tanya, normal x baby 1 month xnk tido dari 6am-12pm.. Kdg lewat lg dri tu x tido.. Sy smpai pening da cmne nk tido kn baby sndri.. Da bg susu, da sendawa, da tukar pampers, da bedung.. Buai, dukung di tgn, ltk di tilam.. Da buat tp kejap je tido, lps 10minit bgun balik.. Berulang2 je buai, tido kejap, bgun balik... Hmmmm

1 Balas

Normal.. Ank sy pun dlu cmtu..skg da 2 bulan.. Mlm tdo bagus.. Siang tdo kjap2