Okay x kalu baby 3bulan tido lama

Kalu baby tido jm10pm kdg bgun dlm jm3am, bgi susu terus tido smpai 8am. Okay x mcm tu? Baby x nangis jga, cuma maknya kdg tfikir juga baby lapar atau x😆#ingintahu #firstmom #SeriusTanya

6 Balas

3w ago

Kalo anak minum 3oz tu kira normal la ye kenyang sampai pgi...

alhamdulilah baby awak mcm tu. harap2 baby saya pon mcm tu nnti. hahaha. skarang masih lagi sejam atau 2jam skali susu. awak kasi susu fm ke bf? siang bangon bgon dgn tdo bapa lama bby awak?

3w ago

sy x bgi susu fm, full bf je😊😊biasa siang kdg kjap2 bgun juga sbab bising, pling lama klu siang 2jam lbih, tu kot sbab dy lena mlm 😆

okey jee ..ank sy pon last susu tgh mlm nti 7 pgi bru bgun nk susu ...yg pntg berat naik cntik and susu dlam sehari tu ckup utk dia

2w ago

2-3 oz gap dlam 1-3jam

Sama mcm baby sy 2 bulan mcm ni jgk.. makin membesar patutnya makin better tido dia, so okay la tu kot :)

okay je selagi tiap kali check up berat semua naik okay.

anak saya 2 bulan lbh tidur siang kjp2 geram kadang😂

3w ago

sma sis baby sy tido siang pun kjap2 bgun geram je😆