baby sering menangis

Baby saya dari berpantang sampai sekarang usia dia 2bulan lebih masih sering menangis, walaupun dah diberi susu dan tukar pampers.. Kalau kembung baby selalu kentut dan berak pun ok.. Saya nak bawa dia berjalan keluar pun takut.. Kadang saya rasa tertekan sangat dengan keadaan baby mcm tu.. Siapa yang ada pengalaman macam saya..? Sampai bila yer baby akan stop menangissss je macam ni..? Soalan kedua saya mak mertua ada cakap mungkin baby terkena hernia.. Saya sertakan sekali gambar pusat nak mintak pendapat semua sama ada normal atau tidak pusat anak saya..adakah benar hernia (angin pasang) ..? Anak saya perempuan..

baby sering menangis
15 Balas

hmm sy pnh kne jugk jst sbar je la.. ank kne sawan tagis mse bru lhir 6 buln dpt mkn n kaki trus diam.. skrg dh beso la 6thn... sbr sis.. sy bwak brurut dgn org tua2.. n ustd2

Cuba bwk pergi jumpa ustaz.. kdg2.. terkena penyakit ain pun boleh menyebabkan baby menangis non stop

Boleh guna calm time dari tasneem, sis.. In shaa allah ikhtiar mana yg boleh 😊

baby sy lg trok sis pusat die terjojol sgt....sy letak duit syiling....huhu

Cuba jmp ustd mtk buat air pnwar. Inshaallah