Baby Menangis

Kenapa ye baby saya tiap2 hari menangis bila dia nak buang air besar dari lahir sampai sekarang dah 2 bulan,sakit perut ke mcm tu? Padahal saya tak ada pun makan makanan yang bukan2. Selalu juga dia kentut. #BabyBoy

Baby Menangis
4 Balas

baby ni biasa berak 4-6x sehari, setiap kali berak mmg dia nngis eh sis? punggung dia xde melecet ke? anak sy klu punggung dia mlecet bru nangis time brak..😅

3y ago

xde melecet..saya rasa mcm perut dia memulas kot terlebih manja 😁

Cuba sis buat cycling exercise & tungku baby setiap kali lepas mandi & malam sblm tidur

Rjin2 kn spu minyak telon ke sis.. Tkut kmbg prut tu...

3y ago

sy setiap kli tukar pampers sapu n urut perut, betis, tapak kaki dgn minyak

Mungkin sembelit. Najis keras atau melecet di punggung