Anak sering nangis

Adakah normal baby 3 bulan lebih sering menangis? Bangun tido nangis? Nk tido kan nangis? Baringkan nangis? Mandi kan nangis? Pakaikn baju tukar pampers nangis? Susu minum main2. Sampai pengasuh pun kata penat sebab pujuk macam mna pun x jalan.

2 Balas

High demand baby start at 0-3 months old only. Atas daripada 3 bulan tak panggil high demand da. Baby akan masuk fasa growth spurt, mental leap, sleep regression, nursing strike, etc. Kat rumah pun anak sering menangis ke? Atau kat rumah pengasuh je?

mmg ada jenis baby yg high demand sis. mcm anak buah sy. nak bertangan dr lahir. mak dia kerja, jd macik dia dgn nenek da yg kena jaga