sleeping..

Baby saya 4bulan, kuat sangat tidur siang. Normal ka?

10 Balas

normal. unless die bnyak sgt tdo siang. tapi malam tak nak tdo. itu boleh slowly train baby. untuk main waktu siang. dan bnyak tidur waktu malam. pernah baca dr post Hanis Zalikha, bila sinag die make sure suasana rumah terang, bukak TV bg bunyi bising. so baby tahu itu waktu siang.

Samalah sis. Baby suka tidur. Lena sungguh. Bila malam pun lena juga. So normallah rasanya

Normal.. Tp jgn biarkan sgt, gerak2 dia suruh myusu..

Sama sis.. tp mlm blik2 tbgun mo kinsingg hihihi

Normal sis..

Normal😍

Norml sis

Normal..

normal

bby sy pula cepat btl bangun 😂 tidur malam dia jam 6.30/7.00 mlm kompom tdr sdh