tidur pada waktu siang

Assalammualaikum... Tidur pada waktu siang boleh membesar kan baby dalam kendungan ke...dah dekat due tapi kuat sangat tidur pada waktu siang.... Dalam sejam macam tu... Nak tahan tapi tak larat.... Terima kasih ?

1 Balas

Xpnh dgr pon kata tdo siang bby besar. Doc pon xpnh kta pe psl ni

4y ago

Yeke. Sye kuat tido juga. Pg pkul 9am-12pm. Pstu ptg tido pkul 3pm-6pm. Mlm pon tido gk cm biasa. So far perut comey gk xbesa. Scan pon bby saiz biasa2 normal je xde pon kata besa mne pon.