bottle to df

Baby saya 22 Hari sekarang. Susu campur. Hari pertama lahir dia pndai hisap susu badan. Says picit Tak keluar lagi. Bagi saya tu normal. Hari kedua balik rumah, mak mertua tengok baby saya nangis, dia suruh husband saya beli susu formula Dan bagi botol. Hari ke 3 baru susu keluar. Time ni saya dah Ada susu. Tapi bila sua breast dia Tak nak hisap. Marah2 kalau saya sua. Sampai sekarang struggle nak tukar dari botol ke direct feeding since sy Tak bekerja. Ada Tak mummy yg berjaya tukar ke df? Bole Tak share mummy semua. Really need motivation right now ?

13 Balas

Ble tp tgk kalau ade effect kt baby.. mcm sya, saya minum kopi😅.. i end up xbole tido.. dan baby saya jgk.. kesiannn