Puting Botol Susu

Baby Maisarah dah nak masuk 3 bulan tapi still taknak minum pakai botol. Taktau dah botol apa yang sesuai. Takut berat dia tak naik je ni. Baby anda pakai botol susu brand apa?

13 Balas

Tengok review comotomo bagus. Sbb design puting botol ni mcm breast ibu. Botol lembut sbb guna material silicone. So baby boleh picit2 rasa mcm breast ibu. Saya aim nak beli botol ni utk future baby saya. Hehehehe

4y ago

sy pun guna comotomo jgk...baby blm lahir dah beli siap2 biar pun harga agak keras...baby sy masa awal2 ajar hisap botol ok je, skrg nak masuk 3 bln dah dia xnak pla..dia tolak puting tu dgn lidah dia...stress mak