Ajar baby pakai botol..

Mommy semua ada yg boleh suggest camne cara nk ajar baby pakai botol.. btw baby girl saya dah masuk 2 bulan dan fully bf skrg, dah mcm2 jenis botol susu beli, puting pun x nak.. nak g memana susah bila dia x nak botol, kdg2 menyusu smpai muntah2, risau lak tengok.. saya selalu pump susu utk ajar dia pakai botol, still x mjadi..😌

2 Balas

bg susu dia dash baby insyaallah xmuntah lg satu.bli punting yang leper tu mst dia hisap...nk bg ank susu. .bg dia btul2 lapar mst dia mnum

seelok eloknya msa dalam pantang lagi ajar pkai botol sis..