Puting Botol Susu

Baby Maisarah dah nak masuk 3 bulan tapi still taknak minum pakai botol. Taktau dah botol apa yang sesuai. Takut berat dia tak naik je ni. Baby anda pakai botol susu brand apa?

13 Balas

Baby biasa akan tunjuk respon xnak kalau puan sendiri yg bagi susu tersebut.. Cuba puan servey.. puting susu seakan2 bentuk puting susu badan.. saya rasa ada ..byk brand.. Cuba puan pump susu puan..simpan dlm botol..n pastikan suami atau org lain yg bagi susu kt baby tu.. Selagi ada bau puan.. baby tu takkan nk botol susu.. Cuba praktis selalu.. insyaaAllah.. dgn bantuan suami atau org yg terdekat..pasti semua ni akan berjaya..

5y ago

tu la. susah nak ajar diorang handle ebm ni. susu banyak je dah pam. tapi baby plak taknak.