...

Baby klu byk gerak ke kanan boy ke girl ye ..??

13 Balas

Sy mse ank first gurl more to kiri, ank second boy more to kanan.. So now preggy ke 3 ni more to knan, tp scan kepit plak, doc ckp kepit2 ni gurl.. Konfius sudaa mama ni. 🤣🤣

Org2 tua kata klau mula2 bby gerak byk kanan.. Insyallah Boy.. Akak ni bby byk gerak kiri.. Mudah2an girl la.. Dpt kakak Kwn

Sis.. Baby sya tak kira kanan ke kiri..mmg semua rasa dia bgerak.. Comfius mama😂😂.. Dh bgrak kanan lepastu kiri plak terasa

Xpasti jgk sis sbb baby suka gerak merata...tp sy baby ska gerak blah kiri scan baby boy.,😅

Xlh nk cnfrm..sbb dia byk grk kri kanan..hahahaha....tgk posisi tdo kan org kate

Sya trining nk bby girl..bab sy ada 3 hero yg NIE mintak popuan..😀😀😀

Sy bby aktif belah kiri.. Dri awl smpai skrg.. Scan2 bby girl

boy,,, Sbb time hamil bby Saya keep ke kanan ,,

Klau sy belah kanan bby girl

Ikut pangalaman sy boy...