Baby gerak

Betul ke klu mommy lapar baby lg byk gerak?#ingintahu #firstbaby

13 Balas

ya betul . lagi kalau kita jenis bangun tidur tengahari . hahahhahah . ke kiri ke kanan perut . nti ckp ngan baby tunggu kejap ibu mengantuk lagi , baby mesti stop kejap . lepas tuh tk bangun makan mau dia mengamuk dalan perut . pengalaman sendiri . seronok rasanya masa tuh . hehehehe

2y ago

owh patutla..sbb gerak byk kali lg kuat pulak tu..mmg perut tgh lapar betul..baru tahu klu lapar baby gerak lg kuat 😅 tq mommy

yup , time malam nak tidur lah dia bergusti dalam perut terpaksa makan dulu sebelum tidur baruuu lahhh lena 🤣

aah..baby sya cmtu..dia gerak2 suh makn..dh mkn bru ok ..stiap 2 jam dia gerak suh makn

11mo ago

kdg xsmpai 2 jam pon nk mkn je kejenya...hihi

kalu ibu lapar baby kuat gerak..menandakan jantina apa ya..ibu2 yg sdh berpengalaman

2y ago

Xde tanda sis kalau mcm tu…xboleh caya pon😂

saya kalo lps mkn..baby lgi aktif dlm perut mcm brjoget² smpai senak plak prut😂

2y ago

ye sama juga lps mkn..tp smlm sy lapar sgt terasa baby ketuk byk kali lbh dr biasa pulak😅

sy tak. klau lpar perut mngeras sgt. bila dh mkn bby aktif smpai berombak perut.

yup betul . klu saya . lepas mkn lgi dia aktif . sakit sy menahan ..

week brapa boleh dpt nampak baby gerak? lani baru dok rasa ja dulu

btol kalau lapa makin kuat lagi gerak dia

Rasanya betul