39 Weeks

Baby kerap mengeras 2-3 hari ni....tanda nk bersalin ke tu? So far x de keluar lendir darah & pecah air ketuban lg..cuma baby kerap mengeras....kalau ank 1st, biasanye laluan bawah dia akn trbukak sendiri atau doc bukakan ye? Sebab x de rse sakit lg..due 10/8..hopefully baby keluar sebelum due?

1 Balas

sllu xade tnda pon kuar dri bwah ade jga..Mcm sye dkt 39w trus mngeras kt bwah dh..Kpla bby nk kuar..Bukaan dh 6cm..Trus g hspital

4y ago

Tgu lh lau rse xade tnda lg tpi mngeras bnyk kali better g hspital...Sb tkt bby nie xthu kt dlm cmna