Weeks 39 - 6 Days

Baby kerap mengeras dan ada rasa sakit skit.. Tapi tanda2 bersalin keluar lendir darah belum lagi atau air ketuban pun belum pecah... Macam tu?

2 Balas

Samala...kat bawah dh rasa mcm senggugut tp x kerap...tanda lain blm ade...risau jgk sbb due 13 ni

5y ago

tk de tanda kluar air ketumban or darah knp erkk.. #ank first

Saya bersalin 25.4 hari tu tak de tnda2 tu semua tpi bila pergi hosptal dh bukak 6cm

4y ago

Masa tu kebetulan ada check up dekat klinik..doktr check air ketuban kurang..kk bg surat suruh refer hosptal..g hosptal tngk dh 6cm