Perut kerap mengeras

Kandungan dah 38w, due 30/8. tanda² bersalin macam kluar lendir darah, air ketuban leaking, contractions tu x de lagi. Tapi sekarang kerap sakit pinggang, nyilu kat miss v dan perut kerap sangat mengeras gap x sampai 30 minit (yg ni hari ni) sbb sblumni mengeras jugak tapi x de la kerap sangat macam hari ni. Ni pun kira tanda² nak bersalin ke? #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Tanda2 bersalin - Bloodshow (ni awak dah ada) - Air ketuban pecah atau leaking (ni awak dah ada) - Contraction yang kerap - Pergerakan baby kurang daripada 10x Awak dah pergi hospital belum? Kalu belum pergi dengan segera sis.

8mo ago

it's okay😊 iya sis masih, dah pergi hospital rupanya dah ada bukaan 1cm

Sama macam saya sis. Keliru nak pegi hospital ke tak hm.

8mo ago

itu la nasib baik hari ni memang ada appointment dngn doc