Baby tak nak tidur

Baby hampir 2 bulan and tak nak tidur malam. Dia keep crying and rubbing her face.. I dah cuba letak atas katil and dalam baby cot tapi dia nangis juga. Ada yang macam ni tak?

4 Balas

if tummy upset also like that. my baby got colic. every night my baby can't sleep until I change bottle to anti colic( my baby fully fm), give baby colic drops @ dentinox ( more effective than gripe water) and massage his tummy with i love u massage with tasneem trub and minyak telon. slowly it improves

try pasang pasang white noise, or bagi puting or letak dalam buai Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

4y ago

boleh2 lagi ramai lagi bagos

Cuba ubah posisi dia baring tu, mengiring ke, meniarap ke.. Mungkin x selesa. Sabar ye mummy.

sis cuba try teknik cuddle cure..saya cuba utk baby saya menjadi..