Baby tak tidur

Hi mommies, Nak Tanya baby Saya dah Nak 2 month old. Tapi dia find it difficult to sleep. Dia tidur Kalo Saya dodoikan dia lepas tu once letak Kat cot je tak sampai 30 min Akan menangis. Kadang2 Ada jugak the whole day buat macam itu.. Even I carry pun dia Akan terjaga jugak. Takut berat badan tak naik kalau macam ini. Macam mana ya bagi baby tidur lama. Memang susu on time. Tapi dia tak Nak tidur.

2 Balas

sis,sama sebiji mcm baby sy,suka mengamuk nangis mcm kne dera klau lmbt sikit buat susu..sy beli darenbless yg purle n pakaikan kat dia,alhamdulillah..skrg dia hidu je auto tetido..lama juga siang dia tdo,malam pun alhamdulillah lena smpai ke pagi..tryla darenbless tu sy beli kat tt☺️

Boleh belajar cara tenangkan dan tidurkan bayi di medsos Baby Language