preggy mom

baby girl ?❤️❤️

32 Balas

😄😄wah..me also expecting bby girl..da ada 2 boys..tp tgok kali ni pun steady ta ada alahan je...😂😂 tapelah..jnji sihat2 pasal bru 6w..jauh lg nk ke 40w ...

wahhhh congrats mom...saya excited mau baby girl..tp bila scan dulu baby boy..alhamdulillah..baby boy pn comel😂

Hii mind sharing, What are ur sign/allergies u facing before get to know its a girl?

tahniah... mesti tomey... saya 4 girls... alhamduillah no 5 boy... br 21 hari

bestnye moga sy pon ada rezeki kalini baby girl juga ... ☺

Tahniah.. Saya pun teringin baby girl.. Coz dah ada 3 boys..

same here!😍😍 congratss !

bestnya! Congrats.. Next mission, target girl plk 😂

bestnyer..moga2 kali ni saya pun girl..dah 2 boy..

5y ago

in shaa allah..sama2 kita doakan

congratsssss!!!!!